generator aer cald pelet 150kw 200kw 250kw 300kw 400kw

79 000lei TVA inclus
69 000lei TVA inclus

Generatorul de aer cald HESTYA 250P este conceput pentru a încălzi eficient ajutandu-te sa-ti dezvolti afacerea chiar si in sezonul rece. Costurile sunt minime, asta inseamna ca cheltuielie tale pe timp de iarna nu vor depasii zona ta de confort.

Generatorul poate fi folosit in solarii, sere, ateliere, hale de producție, adăposturi de animale etc., te poti bucura de beneficiile generatorului in orice incapere de pana in 3000 mc.

Funcționează pe pelet din lemn, peletul prezinta un mare avantaj, cel al puterii caldurii de ardere ridicate.

NECESITA UN SPATIU DE DEPOZITARE REDUS

O tona de pelet este egala cu aproximativ 1,5mc. Asta inseamna ca nu vei avea nevoie de foarte mult spatiu de depozitare si vei putea administra spatiul dumneavoastra mai eficient.

generator aer cald pelet
generator aer cald pelet

AUTONOMIE 12-20 ORE

Are o autonomie de 12 de ore ce iti ofera linistea de a nu fi mereu cu gandul sa alimentezi sau nu generatorul si totodata nu vei avea nevoie de cineva care sa stea sa intretina focul. Nu doar ca cheltuiala cu un angajat in plus dispare, ci va ofera si libertatea de a nu fi mereu in preajma generatorului.

COSTURI CU 30% MAI MICI FATA DE O CENTRALA PE GAZ

Pe langa faptul ca necesita un spatiu de depozitare redus ce te ajuta sa administrezi spatiul mai eficient, are autonomie mare ce te scapa de grija de a intretine focul, te scapa de cheltuiala cu un angajat in plus, si iti ofera libertatea de a te ocupa de alte treburi, generatoarele pe pelet Hestya au o diferenta de costuri fata de o centrala pe gaze cu 30% mai mici.

generator aer cald pelet
generator aer cald 150kw 200kw

INCALZESTE UNIFORM

Aerul care circula prin tubulaturi nu doar ca incalzeste mai rapid ci are si rolul de a incalzi uniform spatiul tau, chiar daca are zeci de metri lungime

ALIMENTARE AUTOMATA CU SNEC

Dumneavoastra incarcati buncarul iar generatorul se alimenteaza singur din buncar la intervale regulate stabilite automat in functie de puterea sa, in asa fel, nu trebuie sa te preocupi de mentinerea focului, tot ce trebuie sa faci este sa alimentezi buncarul cu pelet.

generator aer cald pelet
generator aer cald pelet

PROTECTIE SUPRASARCINA SNEC

In cazul in care snecul se blocheaza datorita unor impuritati sau folosirea unui combustibil neadecvat, motorul snecului decupleaza automat evitand arderea motorului

CURATARE AUTOMATA

Curatare automata a arzatorului folosind flux de aer. Apasand butonul de curatare ventialtorul porneste la capacitate de 100% sufland de pe arzator cenusa ramasa de la focul precedent astfel nu trebuie sa il cureti manual iar urmatorul foc va arde cu eficienta maxima.

generator aer cald pelet
generator aer cald pelet

BUTON INCARCARE MANUALA

Apasand butonul, incarca mai rapid peletul pentru prima aprindere. Nu trebuie sa astepti sa vina peletul din buncar la intervale regulate pentru prima aprindere, poti grabi procesul apasand butonul de incarcare manuala.

PUTERE MODULATA

Putere modulata (pana la kw generatorului). Arzatorul de 250kw poate fi setat pe mai putin de 250kw controland puterea ventilatorului de ardere si a cantitatii de pelet astfel incat, atunci cand nu iti este necesara o temperatura ridicata sau in cazul in care afara nu este foarte frig, poti regla puterea pe mai putin, asta inseamna un consum mai mic de pelet si un control mai eficient al costurilor tale.

generator aer cald pelet

BUNCAR STANDARD

Capactitate: 500kg
Autonomie: 12h
Pret: Inclus

BUNCAR XL

Capactitate: 600kg
Autonomie: 15h (+3h)
Pret: +1500lei

BUNCAR XXL

Capactitate: 800kg
Autonomie: 20h (+8h)
Pret: +2200lei

CARACTERISTICI TEHNICEHESTYA 250P
Putere termica250kw
Volum util de incalzit≤3000mc
Capacitate buncar500 kg
Autonomie12-20h
Consum maxim41kg/h
Dimensiuni totale2150X2200X2700mm (Lxlxh)
Greutate kg1500
FocarTabla 6mm
Focar samotatSamota 32mm
Ardere controlataventilator centrifugal si termostat
Panou electriccontrol temperatura cu termostat electronic pornire/oprire ventilator, panou avansat cu control electronic al flacarii.
Ventilator ardere250w
Ventilator aer cald14000mc/h 3 Kw
Alimentare380Vca
Iesire fum300 mm
Iesire aer cald400 mm
Garantie12 luni persoanele juridice
24 luni persoanele fizice

Contact

  • Str. Lucian Blaga, nr. 2, loc. Beius, jud. Bihor
  • 0743 374 090
  • hestyaindustry@yahoo.ro