89 000lei TVA inclus
79 000lei TVA inclus

Generatorul de aer cald HESTYA 300 GAZ este conceput pentru a încălzi eficient ajutandu-te sa-ti dezvolti afacerea chiar si in sezonul rece. Costurile sunt minime, asta inseamna ca cheltuielie tale pe timp de iarna nu vor depasii zona ta de confort.

Generatorul poate fi folosit in solarii, sere, ateliere, hale de producție, adăposturi de animale etc., te poti bucura de beneficiile generatorului in orice incapere de pana in 3600 mc.

NECESITA UN SPATIU DE DEPOZITARE REDUS

Datorita faptului ca nu necesita depozitat combustibilul pentru generator precum in cazul unei centrale pe combustibil solid sau pelet, nu vei avea nevoie de foarte mult spatiu si il vei putea administra mai eficient.

AUTONOMIE

Fiind pe gaz, autonomia nu este una limitata precum la combustibil solid (pana in 8 ore) sau al unui generator pe pelet (pana in 160 ore), iti ofera linistea de a nu fi mereu cu gandul sa alimentezi sau nu generatorul si totodata nu vei avea nevoie de cineva care sa stea sa intretina focul. Nu doar ca cheltuiala cu un angajat in plus dispare, ci va ofera si libertatea de a nu fi mereu in preajma generatorului.

INCALZESTE UNIFORM

Aerul care circula prin tubulaturi nu doar ca incalzeste mai rapid ci are si rolul de a incalzi uniform spatiul tau, chiar daca are zeci de metri lungime

generator aer cald 150kw 200kw

PUTERE MODULATA

Putere modulata (pana la kw generatorului). Arzatorul de 300kw poate fi setat pe mai putin de 300kw astfel incat, atunci cand nu iti este necesara o temperatura ridicata sau in cazul in care afara nu este foarte frig, poti regla puterea pe mai putin, asta inseamna un consum mai mic de gaz si un control mai eficient al costurilor tale.

NU NECESITA CURATARE

Spre deosebire de un generator pe combustibil solid, generatorul pe gaz nu necesita curatat deoarece nu se depun reziduuri pe schimbatorul de caldura precum in cazul arderii lemnului, datorita acestui fapt putem spune ca un generator pe gaz este mai comod de utilizat.

CARACTERISTICI TEHNICE

HESTYA 300 GAZ

Putere calorica

300 kW

Volum util de incalzit

3600 mc

Debit aer

20800 mc/h

Presiune aer

200Pa

Randament

92%

Crestere termica

50 grade Celsius

Combustibil

gaz, optional GPL

Consum gaz

30Nmc/h

Alimentare electrica

230V / 50Hz

Putere electrica absorbita

2.400W

Diametru cos exhaustare gaze

200mm

Diametru panou frontal de evacuare aer

700mm (pentru varianta cu 1 iesire)

Diametru distribuitor aer cald cu 2 iesiri

600mm

Dimensiuni Lxlxh

1600x1400x1800mm

Greutate

300kg

Echiparea standard cuprinde

– electrovalva cu deschidere lenta
– presostat gaz
– presostat aer
– automat programator LANDIS
– panou de legaturi electrice

Alimentare gaz

1”

Atestare ISCIR, ISO 9002, CE

Da

Garantie

12 luni

Contact

  • Str. Lucian Blaga, nr. 2, loc. Beius, jud. Bihor
  • 0743 374 090
  • hestyaindustry@yahoo.ro