Generatorul de aer cald HESTYA 70 este conceput pentru a încălzi eficient ajutandu-te sa-ti dezvolti afacerea chiar si in sezonul rece. Costurile sunt minime, asta inseamna ca cheltuielie tale pe timp de iarna nu vor depasii zona ta de confort.

Generatorul poate fi folosit in solarii, sere, ateliere, hale de producție, adăposturi de animale etc., te poti bucura de beneficiile generatorului in orice incapere de pana in 800 mc.

Se poate utiliza și evacuarea liberă, fara tubulatura, a aerului cald din generator în încăpere incalzind mult mai rapid si mai satisfacator decat cu o soba normala.

Ventilatorului este controlat printr-un controller electronic, tot ce trebuie sa faci este sa il alimentezi si generatorul se va ocupa de restul.

Temperatura aerului cald este afișată electronic si vei stii cu exactitate temperatura aerului cald chiar si pe o luminozitate redusa.

Generatorul este prevăut cu capac demontabil pentru un acces ușor la curațarea schimbătorului de căldura, curatarea acestuia atunci cand este nevoie se poate face usor si rapid.

GAMA LARGA DE COMBUSTIBIL

Generatorul de aer cald Hestya 70 funcționează pe lemne, coceni, brichete, te poti folosi chiar si de deseurile lemnoase pentru a incalzii incaperea ta

generator aer cald
generator aer cald 150kw 200kw

INCALZIRE RAPIDA

Ventilatorul centrifugal cu care este echipat generatorul oferă o presiune suficientă pentru a împinge aerul cald prin tubulatură la distanța astfel incat spatiul tau se va incalzi mai rapid

INCALZESTE UNIFORM

Aerul care circula prin tubulaturi nu doar ca incalzeste mai rapid ci are si rolul de a incalzi uniform spatiul tau, chiar daca are zeci de metri lungime

generator aer cald 150kw 200kw
CARACTERISTICI TEHNICE HESTYA 70
Putere termica 70 kw
Volum util de incalzit* ≤800
Consum lemn 14kg/ora
Autonomie** ore/incarcatura ≤5
Dimensiuni totale 1680X740X1400mm
Dimensiuni focar mm 930X620
Grosime tabla focar mm 4
Greutate kg 460
Consum ventilator 250 W
 Presiune ventilator Pa 590
Debit ventilator mc/h 2200
Alimentare 220Vca
Diametru iesire aer cald mm 350
Diametru cos fum mm 200
Ardere controlata nu
Garantie 12 luni persoanele juridice 24 luni persoanele fizice

Contact

  • Str. Lucian Blaga, nr. 2, loc. Beius, jud. Bihor
  • 0743 374 090
  • hestyaindustry@yahoo.ro